extra leermogelijkheden

Cursussen, training, coaching on the job & strippenkaarten

nieuwsbrief lightroom en fotocursussen

Meer mensen ontdekken Lightroom. Voor reportage-, vakantie- of interieurfotografie een uitstekend programma waarin je alles kan doen en dat minder tijdrovend is dan Photoshop. Ook is het makkelijker te leren als je eenmaal het concept goed uitgelegd hebt gekregen.

130427_2327

Strippenkaart: leren wat je wilt en wanneer het jou uitkomt

Je kunt ook een strippenkaart afnemen. Dit idee is door klanten ontstaan die niet een hele cursus willen volgen maar wel af en toe weer hun geheugen willen opfrissen, foto’s willen bespreken of speciale dingen voor hun werk willen leren. Steeds meer bedrijven/zzp-ers doen het fotowerk zelf maar hebben soms toch ineens aanvullende kennis nodig, bijvoorbeeld voor het werken met studioflitsers, het fotograferen van glimmende objecten, het creëren van een snellere workflow, willen hulp bij de aanschaf van apparatuur of willen antwoord op de vraag hoe ze meer “sfeer” in hun fotografie kunnen krijgen.

2,5 uur = € 195
5 uur = € 375
7,5 uur strippenkaart   = € 59 p/u
12,5 uur strippenkaart = € 56 p/u
30 uur strippenkaart    = € 50,00 p/u

130727_2648

Training on the job/ coaching

Sinds vorig jaar leid ik ook cursisten op die van fotografie hun beroep willen maken. Naast de te leren vakkennis zetten we bijvoorbeeld ook stappen op het gebied van belasting, inschrijving Kamer van Koophandel, het verwerven van opdrachten en het werken met social media zodat je niet in je eentje het wiel opnieuw hoeft uit te vinden.

Verder ben ik ook steeds vaker in bedrijven te vinden voor “in house” training; hoe werken die flitsers, hoe komt er meer sfeer in de foto’s, hoe los ik reflecties op of hoe krijg ik de goede belichting.

Voor meer informatie: zie http://tkf.doesphotography.com/ of neem contact op 06 44132065.

 

online brochure

hoogte fotografie
Om de website makkelijker te beheren heb ik een nieuwe website gemaakt. Maar ook een online brochure waarin bijvoorbeeld het verschil tussen Photoshop en Lightroom goed te zien is. Ook het gehele opleiding en cursusprogramma is hier beschreven.

Op de nieuwe website zal ik  af en toe wat artikelen zetten over apparatuur of fotografie/video-aangelegenheden. Je kunt er bijvoorbeeld informatie vinden over de aanschaf van een camera, statieven, lenzen of algemene informatie over fotografie en video.
Ik heb reeds een artikel geschreven over de Nikon D800 en de Fuji X100s:  verschil tussen een compactcamera en een spiegelreflex en uitleg gegeven over starterscamera’s wat is een goede instapcamera voor interieurfotografie.