Ben dagelijks blij met de tips…

Ontvangen reacties op de cursussen

Ben dagelijks blij met de tips / werkwijze met Lightroom en fotografeer trucks; heb erg veel aan je lessen gehad.

Joan


En weer een geslaagde cursus door Theo!! Theo is een man met zeer veel passie voor en ervaring in het fotografievak en dit is te merken. Ook het doceren heeft hij in de vingers, laat je bijv. lekker zelf oefenen totdat je het echt in de gaten hebt. In korte tijd veel opgestoken. Daarbij is Theo ook een leuke gastheer 🙂 Ik zou zeggen: probeer het zelf, je krijgt er geen spijt van!

Nathalie


Inmiddels aardig op weg met Lightroom. Kom steeds weer nieuwe mogelijkheden tegen in dit programma. Ook in afdrukken en in Presentatie veel mogelijkheden. Erg leuk. Ook aan je fotografie tips heb ik veel gehad. Inmiddels al weer een paar fotografie opdrachten gedaan.

Nogmaals hartelijk dank voor je leuke en inspirerende lessen die je ons hebt gegeven. Wie weet kom ik nog eens een vervolgcursus bij je doen.

Met vriendelijke groet, Joan


Het was heel leerzaam gistermiddag. Erg leuk!

Yvonne M


Nog hartelijk bedankt voor de enorm leerzame dag, we hebben er erg veel aan.

Jakob


Ilona .. PS Ik heb erg veel plezier van je tips ! Ben nu al mijn foto’s van de filmhuisdirecteuren aan het bewerken voor publicatie en dat kan perfect met Lightroom.. ik krijg al een aardig portfolio regisseurs zo langzamerhand !! Over een paar maanden kom ik graag nog een keer de Photoshop cursus doen..


…. ik was wel gaar toen ik thuis kwam. Een hoop informatie te verwerken gehad. Maar ik heb er al veel aan gehad, de foto’s die ik zondag heb gemaakt, zagen er al veel professioneler uit! Vooral die van de badkamer. En inderdaad: ik ben heel blij met mijn flitser. Het is me nu al de investering meer dan waard. Nogmaals bedankt en als ik in de knoop kom met iets, zal ik je wel even lastig komen vallen over de mail 🙂

Mvg.Henriette


Ik wilde je nog bedanken voor de buitengewoon instructieve cursus Lightroom; ik moet zeggen, het was een openbaring voor mij. Gaat nu helemaal goed komen, en ook een wereld voor mij open wb bewerking etc. Heel erg leuk! Ik had het wellicht zelf allemaal wel kunnen uitzoeken, maar dat duurt lang voordat je het echt doorhebt en dan heb je wshlk heleboel zaken toch niet goed opgezet, m.n. wb archivering. Het is gewoon erg prettig als je zo’n programma gewoon goed en duidelijk wordt uitgelegd.

Ik hoop dat ik je nog wel eens lastig mag vallen als ik eens een vraagje heb over LR. En wie weet, doe ik tzt nog wel een cursus Photoshop bij je als ik verder ben (ik blijk Abdobe PS CS5 op mijn Mac te hebben…)

Herman Spl….


Ik heb veel gehad aan de lessen lightroom en photoshop van Theo. Als autodidact was ik al een poosje met deze programma’s aan het werken maar blijven hangen op een bepaald niveau. Theo haakt goed in op het niveau waar je bent en in mijn geval werden de gaten in mijn kennis opgevuld waardoor ik meer overzicht heb en sneller met deze programma’s kan werken. Ik heb er veel aan gehad en ben blij dat ik ‘bijles’ genomen heb!

Emilie Hudig, freelance fotograaf

Winnaar Zilveren Camera ‘Fotoverhaal van het Jaar 2009’


Onze ervaring naar aanleiding van de eerste “les” is prima, iedereen was super enthousiast.

Jeroen W. (cursus bij IT bedrijf voor personeelsvereniging)


Enorm bedankt voor de cursus. Ik heb echt vreselijk veel geleerd! Ik ga er gauw mee oefenen… Veel dank!

groeten Annemieke


Ik vond het een nuttige workshop, verfrissend anders qua opzet. Handig door info vanuit gebruikers standpunt. Ik ben er gelijk mee aan de slag gegaan, en verdomd: het lukt!

Groeten, Barbara


Superbedankt voor je ‘Lightroom’ lessen . Ik zag een enorm bos, en na jouw hulp zie ik ook weer onafhankelijke bomen in dit mooie programma. Want mede door jouw enthousiasme begin ik het ook een heel fijn en goed programma te vinden.

Dank voor je flexibiliteit en heldere manier van uitleggen.

Ik kan weer een tijdje vooruit maar ga je zeker weer bellen! met groet,

Yani , (fotograaf / regisseur en mede eigenaar van Hazazah , Amsterdam)


“Al vele jaren ben ik met fotografie bezig en diverse malen probeerde ik met Photoshop mijn foto’s te bewerken. Steeds weer liep ik vast op, in mijn ogen, de moeilijke structuur en werking van het pakket.

Dankzij Theo ben ik op de goede weg gezet. Na één uur les deed ik al dingen waar ik steeds op vastgelopen was en na de volledige cursus van drie avonden zijn mijn foto’s een dankbaar Photoshopobject geworden. De resultaten zijn er trouwens ook naar!

De tijd tijdens de cursus vloog om, mede door de losse manier die Theo hanteert en natuurlijk ook door het tijdig verstrekken van koffie met koek of chocolade.

Voor mij was deze eerste kennismaking met Theo’s cursussen een hele prettige en zeker niet de laatste.”

H K. Monnickendam


Afgelopen december heb ik de workshop photoshop in 3x gedaan. We hadden met z’n tweeen les. Het was interactief, interessant en ik kreeg antwoord op al mijn vragen. Zeker aan te raden!

Groeten, Bernadette


Ben een blije gek. Vanochtend fantastisch opgestaan met de nieuwe philips wake-up lamp. Waauw. Meteen naar de PC gesprongen. Nu een uurtje later een prachtige afdruk, precies zoals ik het wil. Dank, je hebt voor mij de fotografie weer tot een haalbare, heerlijke manier van expressie gemaakt. Geert vd … Arnhem


Ha Theo, Het was voor mij een prima cursus. Even een boost. Lekker informeel. Ik ga je zeker foto’s van het lansdschapspark laten zien….. groet van Daniël, Doorn


Hello Theo, first of all thank you for the great cursus on Monday! I have the feeling I already learned a lot!

Unfortuantely my (work) event that was planned on the 4th of February has been moved to the 11th now! Therefore I wanted to ask if it is possible for you and Remko to do the next cursus on Monday the 4th already?

I’m really sorry for this but I will have to attend this event on the 11th. Thank you for your understanding! Best wishes, Ina, Amsterdam


Dag Theo, Een heel goed lopend nieuwjaar toegewenst en in de bijlage zit een van mijn foto’s.
Ik heb nog steeds plezier van en met wat ik opgestoken heb in jouw cursus! Volgend jaar maar weer wat bijleren…

vriendelijke groeten,

Greet, Amsterdam